Sponz MTB klub - en mountainbike klub for børn, unge og voksne


Sponz MTB Klub er en klub i Hillerød, Nordsjælland, hvor der skal være plads til alle og hvor vi skal have det hyggeligt med mountainbike som det fælles omdrejnings-punkt. Vi lægger stor vægt på det sociale samvær og klubben gør utrolig meget for at skabe nogle unikke rammer hertil.

Klubben har uddannet en række af vores medlemmer som MTB-trænere, så via dit medlemskab og trænernes vejledning får du mulighed for at forbedre dine evner på din mountainbike. Du får bl.a. mulighed for at lære den grundlæggende teknik, som er så vigtig for at kunne færdes sikkert i skoven.

Klubben skaber nogle rammer for hele familien, så det at komme i skoven faktisk er noget man kan gøre sammen. Om lørdagen har vi børnetræning hvor forældrene er meget velkomne til at deltage eller de kan vælge at køre med på et touring-hold. Efter lørdagstræningen mødes vi i Sponz MTB Center, hvor der er mulighed for at få en tår at drikke og en snak om dagens oplevelser.

Klubben arrangerer flere ture ud af huset, bl.a den årlige Sponz MTB tur til Feriecenter SletteStrand med fede MTB spor for hele familien.
Også efterårsturen til Altenau i Harzen er en fantastisk oplevelse, med guide der viser os rundt på de lækre spor i den storslåede natur.

Disse ture og andre begivenheder bliver løbende slået op på klubbens Facebook side.

Vores lokale skov er: 
 

Hvis du vil prøve at køre MTB-løb er der rig mulighed for at deltage i flere forskellige løb, bl.a. Scott H12 (12 timers løb), Hot Cup, Vintercuppen og Merida MTB Marathon. Her er du altid sikker på at møde nogle andre medlemmer fra klubben.

 
Sponz MTB Klub er medlem af :
HILLERØD SAMVIRKENDE IDRÆTSFORENINGER
 
 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en mail til kontakt@sponzmtb.dk